CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

25-jarig jubileum Toon van Gorp

25-jarig jubileum Toon van Gorp

In de laatste 25 jaar waarin Solidus vertegenwoordigd wordt door Profisor BV is het voornamelijk aan Toon van Gorp te danken dat het merk een vaste plek in de comfortmarkt in de BeNeLux heeft veroverd.
"Toon is een man die met een niet aflatend enthousiasme tussen fabrikant en winkelier blijft communiceren", aldus M. van de Wardt-Olde Riekerink van Profisor, "Hij heeft in de afgelopen 25 jaar meegeholpen om Solidus bij de les te houden, en om onze afnemers een succesvol en onderscheidend product te blijven bieden". Tekenend voor zijn inzet is dat zijn eerste stage bij Profisor eigenlijk in het water leek te vallen, maar dat Toon er op stond om met zijn been in het gips toch gewoon te beginnen. En hij is daarna ook nooit meer weggegaan. 
 
Na een opstart met Henk Olde Riekerink is het Toon Van Gorp geweest die in de markt de aandacht heeft gevraagd, en gekregen, voor de steeds breder wordende voet van de consument. En heeft hij er voor heeft gezorgd dat de aangeboden producten een jongere look heeft gekregen. Niet onderschat mag worden hoe goed hij het oor te luisteren heeft gelegd bij de retailers, en hoe belangrijk het is dat hij ontwerpers van de schoenen jaarlijks meeneemt naar klanten om daar te horen wat goed is en nog beter zou kunnen.
 
Nog vele jaren wil Toon, samen met de collega's die hij inmiddels heeft binnen Profisor, werken aan het uitbouwen van wat toch wel zijn levenswerk mag heten. Er is dit jaar een speciaal model mede door hemzelf ontwikkeld, hij mag nog steeds nieuwe klanten verwelkomen die het merk omarmen, het niet aflatend enthousiasme werpt duidelijk vruchten af. 

Wil jij Toon feliciteren? Dat kan via toon.van.gorp@telenet.be of bezoek showroom 247 @ CAST Nieuwegein. 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...