CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Zomer/lente collectie 2024 Caprice

Zomer/lente collectie 2024 Caprice

De nieuwe CAPRICE lente/zomer 2024 collectie overtuigt met vrouwelijke verfijning en sportieve lichtheid. Deze collectie is bijzonder veelzijdig en creëert een harmonieus evenwicht tussen elegantie en nonchalance. Het is een perfecte verhouding tussen comfort en functionaliteit. Met verleidelijke pasteltonen en levendige kleurnuances is de nieuwe collectie subtiel en expressief tegelijk.

DE STIJLEN - Veelzijdige elegantie

Sandalen krijgen een nieuw uiterlijk wanneer ze bijvoorbeeld met sierlijke en fijn gevlochten bandjes zijn uitgerust. Ook de hak krijgt een modieuze update in de nieuwe collectie: van de asymmetrische blokhak tot de fijne queeny heel of kitten heel. De stijlvolle vorm- en hoogtevarianten zijn niet alleen een optische verrijking, maar brengen ook een zekere mate van comfort en gemak met zich mee.

Ballerina's vieren hun welverdiende comeback in de mode. In een klassieke stijl, speels of juist met een sportieve look. Sneakers en sportieve sandalen met een los voetbed blijven belangrijk in de nieuwe CAPRICE- collectie. Ze zijn voorzien van lichte en flexibele zolen.

MATERIALEN & ACCESSOIRES

Gedetailleerde mesh-leercombinaties worden gebruikt in zowel elegante als sportieve modellen. Verfijnde raffiamaterialen in combinatie met zacht leer creëren een nieuw beeld. Fijn leer van hoge kwaliteit vormt zich het hart van de nieuwe collectie. Het karakteristieke hertenleer is verder uitgebreid in de nieuwe CAPRICE-collectie en biedt net dat extra beetje comfort.

DE KLEURENWERELD

De kleurenwereld van de CAPRICE collectie lente/ zomer 2024 neemt je mee in een subtiel en vrouwelijk palet van poederachtige pastelkleuren. Neutrale crème- en beigetinten vloeien langs elkaar heen. Warme en verfrissende kleuren zoals turkoois, roze en Maïsgeel zorgen voor een compleet kleurbeeld. Metallic kleuren zoals goud en zilvertinten zijn veelzijdig ingezet in de nieuwe collectie.

Bezoek Caprice @ CAST showroom 291

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...