Wolky lanceert collectie speciaal voor hallux valgus

Veel mensen in de schoenen- en voetenbranche zijn bekend met de term 'hallux valgus'. Hallux valgus zijn vervelende knobbels aan de zijkant van de voet, en dit kan zorgen voor ongemak.

Er is een grote groep mensen die hier last van heeft, hallux valgus kan een gevolg zijn van knellend schoeisel of het te veel lopen op (hoge) hakken. Een operatie kan een laatste optie zijn, maar helaas werkt dat niet altijd. En daarom introduceert Wolky hun nieuwe hallux valgus collectie.

Een hallux valgus-schoenencollectie
Het comfortschoenenmerk Wolky ontwikkelt daarom een serie schoenen voor vrouwen met hallux valgus. Na het uitvoerig getest te hebben, is de conclusie dat het een geliefd idee is. De mening van het testpanel is positief. Wolky besluit daarom deze hallux valgus-schoenen een vaste plek te geven in de voorjaars- en najaarscollectie.

Over Wolky
Het familiebedrijf Wolky viert dit jaar haar veertigste verjaardag. Het bedrijf staat sinds 1982 bekent om de comfortschoenen en de voetbedden hiervan. Over de jaren heen zijn aantallen schoenen ontwikkeld, die niet alleen de ‘gemiddelde’ voet bedienen, maar ook voeten die extra zorg nodig hebben. Wolky schoenen zijn verstelbaar en bijna de hele collectie is uitgerust met een uitneembaar gevormd voetbed dat geschikt is voor vrouwen met eigen zooltjes. Ook schoenen voor de vollere voet of de hoge wreef, schoenen met een warme voering, waterproof-varianten en zelfs vegan schoenen maken onderdeel uit van de Wolky-collectie.

Benieuwd naar de hallux valgus collectie? Bezoek Wolky in showroom 380 @ CAST

Bron: FashionUnited

Beeld: Wolky

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...