Wolky bestaat (bijna) 40 jaar

Wolky bestaat (bijna) 40 jaar en viert dat groots! Deze mijlpaal wil het merk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom wordt dit voorjaar uitgebreid feest gevierd met spectaculaire winacties, mooie weggevers en een ode aan de eerste Wolky-schoen.

In april 2023 bestaat schoenenmerk Wolky 40 jaar. Al vier decennia lang maken zij schoenen die aanvoelen als wolkjes. Deze mijlpaal wil het merk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom wordt dit voorjaar uitgebreid feest gevierd met spectaculaire winacties, mooie weggevers en een ode aan de eerste Wolky-schoen. Ook zet Wolky hun dealers extra in het zonnetje tijdens deze feestelijke periode.  

Al 40 jaar een familie bedrijf

Wolky heeft zich sinds de jaren tachtig flink ontwikkeld. In de loop der jaren hebben hun schoenen diverse prijzen gewonnen en worden ze wereldwijd verkocht. Ook heeft Wolky inmiddels distributiecentra in Duitsland en de Verenigde Staten. Toch zijn sommige dingen onveranderd gebleven. Een familiebedrijf is het nog steeds, onder de bezielende leiding van Anthony Diks, die het roer 25 jaar geleden van zijn vader Kees overnam. Wat ook altijd zal blijven, is de liefde voor schoenen, comfort en kwaliteit.

Grote winactie en eerste Wolky nieuw leven in geblazen

Om het veertigjarige jubileum te vieren, heeft Wolky besloten de hele maand april groots uit te pakken. Met als klap op de vuurpijl een grote winactie á la Sjakie en de Chocoladefabriek. Elke deelnemende Wolky-dealer krijgt een stapel gouden enveloppen, met deze gouden enveloppen kunnen alle klanten deelnemen aan 40 unieke prijzen. De hoofdprijs? Een verzorgde trip naar de schoenenfabriek in Porto. Ook krijgen Wolky-klanten een luxe strandtas cadeau bij hun aankoop.

Speciale ‘feest-editie’: de Celebration

Een schoenen-jubileum is natuurlijk niet compleet zonder speciale ‘feest’-editie. Ter ere van het 40-jarige bestaan, is Wolky’s allereerste schoen – de Nature – nieuw leven in geblazen onder de naam ‘Celebration’. Ook staan de Cirro en de Bounce deze maand, in verschillende kleuren, in de spotlights.

wolky.jpg

Wolky-dealers horen tijdens het inkoopseizoen meer over de jubileumactie bij CAST in showroom 380. Alvast van tevoren meer informatie weten? Neem dan contact op met Imke of Manou via info@wolky.nl of 030 – 6381222

Beeld: Wolky
Bron: FashionUnited

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...