CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Winkeleigenaar Herman zingt lockdownlied voor getroffenen

Winkeleigenaar Herman zingt lockdownlied voor getroffenen

Hij kreeg zoveel ontroerende reacties op zijn 'lockdownlied' Onze Schoenenwinkel, dat Herman Willems er een clip van liet maken. De eigenaar van Willems Schoenen steekt collega-winkeliers, klanten én zichzelf een hart onder de riem.

Op de melodie van Het Dorp van Wim Sonneveld zingt de Bosschenaar onder andere over zijn winkel aan de Bossche Copernicuslaan, zijn droombaan en het 50-jarig jubileum van zijn zaak. 

Amateur of niet: Willems’ lied over zijn gesloten schoenenzaak emotioneert collega-winkeliers. ,,Ik schreef het lied twee weken geleden en zong het daarna via een spraakbericht in. Ik plaatste het in een groepsapp, waar ruim dertig eigenaren van diverse schoenenwinkels in het land inzitten.” Die werden geraakt, reageerden emotioneel. ,,We zitten allemaal in hetzelfde schuitje: bijna drie maanden vertoeven we in een lege winkel. Het lied was blijkbaar erg herkenbaar”, weet hij.

Videoclip
Willem besloot om een videoclip te schieten - ook voor later, als herinnering. De videoclip plaatste hij afgelopen maandag op de Facebookpagina van zijn winkel en op YouTube. Vervolgens regende het - wederom - reacties. ,,Via mail, telefoon en Facebook. 

Bron: Ed.nl 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...