CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

WhatsApp komt met QR-codes voor kleine ondernemers

WhatsApp komt met QR-codes voor kleine ondernemers

WhatsApp biedt vanaf donderdag QR-codes aan kleine ondernemingen aan. Met het scannen van de code word je via de app direct in contact gebracht met de betreffende retailer.

De wereldwijde COVID-19-gezondheidspandemie heeft de inzet voor bedrijven verhoogd als het gaat om het gebruik van digitale kanalen om contact te leggen met klanten, en vandaag heeft WhatsApp zijn nieuwste tools onthuld om bedrijven te helpen hun platform te gebruiken om dat te doen.

De QR-codes kunnen geplaatst worden op verpakkingen, recepten of winkelgevels. Na het scannen krijg je in Whatsapp direct een vooraf ingesteld bericht om het gesprek op gang te brengen.

Met de functie wil WhatsApp kleine ondernemingen helpen om weer op te starten na de coronalockdown en hun online business te laten groeien.

De functionaliteit is de follow-up van de catalogusfunctie die de chat in november vorig jaar lanceerde voor WhatsApp Business. De catalogus-feature kun je zien als een mobiele etalage waar ondernemers hun producten tentoon kunnen stellen.

qr-codes-english.jpg

Klik hier om naar de website van Whatsapp Business te gaan 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...