Ontdek de Vegan collectie van WESTLAND by Josef Seibel

WESTLAND by Josef Seibel speelt door de nieuwe collectie in op veranderingen en duurzaamheid.

Vanaf juli 2020 is het familiebedrijf Josef Seibel begonnen met het merk “WESTLAND by Josef Seibel”. De collectie bestaat uit alle belangrijke producten met poly-urethaan aangespoten zolen. De productie van alle modellen wordt uitgevoerd in een moderne eigen fabriek van de Josef Seibel groep in Hongarije, waardoor kwaliteit en levertijden gewaarborgd zijn.

NIEUW: Vegan 
Duurzaamheid en milieubewust staat binnen de collectie hoog in het vaandel. Zo hebben zij in het outdoorprogramma enkele modische en wandelschoenen waarbij milieubewustzijn centraal staat. 100% diervriendelijk geproduceerde schoenen! 

Enkele jaren terug hadden zij al zolen van gerecyclede pet-flessen, maar nu heeft WESTLAND complete vegan schoenen zoals de Westland Montreal W14 en 15 en de S14. Deze schoenen zijn helemaal gemaakt van natuurlijke afbreekbare materialen. Daarnaast is die technologie ook toegepast op de Atlanta wandelschoenen, die bovendien lekker eigenwijs zijn, net als de Helsinki. Ontdek hieronder een sneak preview van de collectie: 

800xveganjoselseibel.jpg

Bezoek WESTLAND by Josef Seibel @ CAST in showroom: 459

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...