CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe website

Bij een nieuw logo en een innovatieslag van het pand, hoort natuurlijk ook een vernieuwing van de website. De website heeft niet alleen een nieuw design gekregen, maar is ook op gebruiksvriendelijkheid flink vooruit gegaan. Door de komst van een aantal extra functies, zal niet alleen je bezoek aan de website een stuk gemakkelijker gaan, ook zal je meer uit je bezoek aan CAST kunnen halen.

Maak eenvoudig een eigen account aan
Na het (eenmalig) aanmaken van een account krijg je toegang tot alle exposantengegevens (zoals contactpersonen, media en extra downloads). Op deze manier is het voor jou als bezoeker makkelijk om een merk te vinden, de juiste showroom en alvast een indruk te krijgen van collecties. Met je eigen account kun je ook merkvoorkeuren aangeven, zodat je altijd op de hoogte blijft van het nieuws van je favoriete merken. 

Je account is ook gelijk gekoppeld aan de inlog voor de CAST-app (deze is binnenkort te downloaden in de App Store / Google Play). Met de CAST-app kun je eenvoudig inchecken met een QR-code bij je bezoek aan CAST tijdens beurzen of open dagen. Laat je gerust informeren door een van de medewerkers van CAST. 

Interactieve plattegrond
Bekijk vanuit huis, kantoor of je winkel welke exposanten / showrooms er realtime geopend zijn! Op de vaste inkoopdagen zijn alle 150+ showrooms geopend van 09:00 - 17:00 uur. De overige dagen van het seizoen is het raadzaam om vooraf aan je bezoek de interactieve plattegrond te checken en/of afspraken te maken met jouw leveranciers. Als het groene lampje is opgelicht betekent dit dat er iemand aanwezig is... 

Mobile First / responsive design
Bezoek de nieuwe website nu ook via je telefoon! De website past zich automatisch aan het schermformaat waarop je de website bekijkt. 

Gastexposant worden?
Wil jij aanwezig zijn met jouw merk(en) op één van onze beurzen? Schrijf je dan eenvoudig in via het online inschrijfformulier. Hierop kun je jouw voorkeuren aangeven (zoals in welke kleur zaal je wilt staan en de afmetingen van je stand). 

Vragen of opmerkingen?
Onze vernieuwde website is momenteel nog volop in ontwikkeling. De komende maanden gaan we het online platform nog verder uitbreiden met nieuwe functionaliteiten en interfaces. Heb je een vraag, opmerking of tip? Laat het ons weten via marketing@cast.nl 

We wensen je namens CAST Management veel gemak en plezier bij het gebruiken van deze website.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...