Vingino lanceert twee ‘thuis-acties’

Kindermodemerk Vingino gelooft erin dat we vooruit moeten kijken in deze periode en onze krachten moeten bundelen. Samen staan we sterk! Daarom lanceert het merk twee grote ‘thuis-acties’: een FIFA toernooi en een modellenwedstrijd.

FIFA Vingino
Hebben jouw kinderen zin in een potje voetbal? Goed nieuws! Vingino organiseert twee keer een FIFA toernooi met niemand minder dan Daley Blind & Memphis Depay. Aan het toernooi kunnen in totaal 400 kinderen deelnemen. Kinderen die mee willen doen moeten een video insturen via social media met een tag naar @vinginojeans en #FIFAVINGINO.

De inschrijving voor team Daley loopt vanaf 28 maart (de deelnemers van het toernooi worden 6 april bekent gemaakt). De inschrijving voor team Memphis loopt vanaf 18 april (de deelnemers aan het toernooi worden 27 april bekend gemaakt).

Wil jij gegarandeerd kans maken om mee te doen? De eerste 200 kinderen die een item uit de nieuwe collecties van Daley en Memphis hebben gekocht en dit laten zien op de video maken kans. De overige 200 plekken worden verloot met de kids die zich normaal hebben aangemeldt. De video’s worden gedeeld op de social media kanalen van Vingino voor promotionele doeleinden.

Become a Vingino Denim model
Vingino is op zoek naar niet één, niet twee, maar 12 modellen met een sporttalent! Het kindermodemerk gooit de online denim loper uit en laat kinderen video’s insturen via social media met zijn/haar sporttalent. Is jouw kind een pro in een bepaalde sport en lijkt het ze gaaf om één van de Vingino sterren te worden? Hoe kunnen ze dan meedoen? 
- Maak een tof filmpje waarin je jouw sporttalent laat zien
- Deel hem op Instagram of TikTok
- Tag @vinginojeans (Insta) en/of @vinginojeansofficial (TikTok)

Vingino kiest uiteindelijk 12 gelukkige winnaars uit die in de denim campagne de hoofdrol zullen spelen.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...