Via Vai opent eerste brandstore in Amsterdam

Schoenenmerk Via Vai opent vandaag (zaterdag 20 maart) de allereerste brandstore. Het merk kondigde eind vorig jaar al aan dat het de stap naar retail zou maken, maar nu is het zover.

Via Vai opent de deuren op Hartenstraat 31B in Amsterdam. “De persoonlijke band met de klant staat centraal en het doel is elke vrouw zich thuis te laten voelen,” aldus het persbericht. Vanwege de huidige coronamaatregelen is de winkel alleen op afspraak open. “Tijdens deze persoonlijke afspraak treedt de consument letterlijk in de Via Vai wereld, waar ieder modehart sneller van gaat kloppen.”

In november meldde Via Vai al dat het openen van een eigen winkel al jaren een droom is van het merk. “Wij geloven dat we er als team nu klaar voor zijn om de volgende stap te kunnen zetten. De merkbeleving en bekendheid zijn op het juiste punt om die extra lading eraan te geven.”

Via Vai bestaat al ruim 25 jaar en heeft inmiddels 600 verkooppunten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Denemarken. 

 

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...