‘Via Vai fits you’ nationale tv-campagne

Voor zomer 2020 heeft Via Vai een nationale tv-campagne gelanceerd. Tot begin april is de ‘Via Vai fits you’-commercial te zien op onder meer de RTL-zenders.

Met een grootschalige tv-campagne komt Via Vai naar de nederlandse huiskamers. Sinds 16 maart is de commercial voor drie weken op RTL, MTV, TLC, Fox, ID en Comedy Central te zien. De campagne draait om diversiteit, met de boodschap: ‘Het past jou, jou en jou’ hoopt het schoenenmerk alle vrouwen in Nederland te bereiken.

 “We zijn een half jaar geleden vol enthousiasme aan deze campagne begonnen”, stelt het schoenenmerk in een persbericht. “Maar het momentum is vanwege het Covid-10 virus niet ideaal. Het raakt mensen en het raakt de branche. Desondanks zetten we al onze activiteiten op een positieve wijze voort.”

Voor de campagne wordt met drie verschillende spots gewerkt. Een commercial van 30 seconden, een commercial van 20 seconden in combinatie met programmasponsoring en een programmasponsoring. De commercials zijn dag en nacht te zien.

Hieronder is de spot te zien:

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...