Verken elk avontuur met Safety Jogger Adventure!

Of je nu door de straten van een stad dwaalt, kronkelende bospaden inslaat of majestueuze bergen trotseert: de outdoorschoenen van Safety Jogger Adventure zijn je ideale metgezel om elk avontuur te verkennen. Maak kennis met dit outdoormerk met Belgische roots, onderdeel van het familiebedrijf Cortina dat al meer dan 70 jaar een begrip is in de schoenenwereld!

Maak kennis met Safety Jogger Adventure

Safety Jogger Adventure is een outdoormerk met een duidelijke missie: elk gezinslid – jong en oud – aanmoedigen om elk type avontuur te verkennen, overal en op elk moment. Maar daarnaast wil het merk ook de wereld waarop we wandelen beschermen door collecties te ontwikkelen die in harmonie zijn met de natuur. Net daarom produceren ze tijdloze, comfortabele en duurzame wandelschoenen die een beroep doen op de ervaring, kennis en technologie van het veiligheidsmerk Safety Jogger.

Een breed assortiment van wandelschoenen

Elk type avontuur verkennen? Geen probleem dankzij het complete aanbod van outdoorschoenen van Safety Jogger Adventure! Hun assortiment is dan ook onder te verdelen in drie categorieën: van schoenen voor de lichte stadswandelaar en de gemiddelde natuurliefhebber tot de doorwinterde avonturier. Neem nu bijvoorbeeld TAMAN, een waterdichte trailschoen die zich uitstekend leent voor uiteenlopende toepassingen. Hij is gemaakt van duurzame materialen die je voeten laten ademen en combineert feilloos features zoals grip en comfort met een urban look.

header-safety-jogger.jpg

Een waaier aan voordelen

Naast een uitgebreide collectie heeft Safety Jogger Adventure ook over heel wat andere troeven in handen voor retailers. Zo biedt het merk 60 dagen krediet op een eerste bestelling en is er geen minimumbestelling vereist. Hun producten zijn altijd in voorraad en dus onmiddellijk leverbaar. En ze bieden hun klanten ook 360° marketingondersteuning, inclusief shop-in-shop mogelijkheden.

Benieuwd naar de outdoorschoenen van Safety Jogger Adventure? Ontdek de volledige collectie tijdens On Track op 12 december 2022 – stand H002.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...