Collonil houdt schoenen duurzaam met de Carbon Pro spray!

Schoenen verduurzamen, mooi houden en beschermen. In dit nieuwsitem lees je meer over de producten van Collonil.

Collonil  Carbon Pro 

De Carbon Pro spray van Collonil draagt met de onzichtbare beschermlaag bij aan het verduurzamen van schoenen. Op deze manier haal je meer én langer plezier uit de schoenen. Collonil heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en draagt bij aan een duurzame toekomst. Collonil zet de Carbon Pro spray weer in de spotlights! 

Een duurzame toekomst! 

Carbon Pro beschermt tegen vocht, vuil en vlekken en is de best-seller van het merk Collonil. Deze duurzame en krachtige waterproof bescherming is geïnspireerd op de carbon technologie en werkt als een 'spray-on membrane'. Hierdoor ontstaat er een onzichtbare structuur die zorgt voor een sterke bescherming tegen vocht en vuil. Waterdruppels glijden als parels van het materiaal af. 

Een duurzame toekomst! 

Duurzaamheid zit niet alleen in materialen die worden gebruikt, maar ook in de manier waarop we met producten omgaan. Carbon Pro houdt schoenen langer mooi. ''Langer mooi gaat langer mee''. Tegelijkertijd vermindert de Carbon spray hiermee het verbruik van grondstoffen. De spray is vrij van PFOA en PFOS wat bijdraagt aan een beter milieu. Zelfs de verpakking is volledig te recyclen en grotendeels van gerecycled materiaal gemaakt. 

Frans Muller Benelux 

Frans Muller Benelux is als distributeur de totaalleverancier van een compleet assortiment hoogwaardige schoenverzorging, inlegzolen en accessoires voor de schoenenbranche in de Benelux. Alles uit voorraad geleverd. Als marktleider in de niche voeren ze de bekende merken Collonil, Pedag, Nico, Ringpoint en Bergal en merken als Haflinger, Piggy Proof en Muller & Sons. 

Bezoek Frans Muller @ CAST showroom 263

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...