Veranderingen in CAST 2021-1

Ook tijdens de lockdown hebben we bij CAST niet stilgestaan. Verschillende bouwvakkers kwamen dagelijks over de vloer, het verfteam was afgelopen weken druk bezig. Tevens heeft het centrum weer een nieuwe look & feel gekregen dankzij Stijl Retail Design om zowel bezoekers als exposanten in de juiste stemming te brengen.

Verbouwingen & Verhuizingen
Hieronder een overzicht van de verbouwingen en verhuizingen die hebben plaatsgevonden:

 • Grote verbouwing Gabor 
  Gabor was afgelopen seizoen al te vinden in twee showrooms op de begane grond, maar heeft dit nu omgetoverd tot één hele mooie en grote showroom die helemaal van deze tijd is! Neem zeker even een kijkje binnen in showroom 018. 

 • Grote verbouwing Shoesme
  Ook Shoesme heeft zijn showroom (474) uitgebreid! Ze hebben van twee showrooms één hele grote gemaakt op de tweede verdieping met een hele stoere look & feel. Ook al heb je geen kinderschoenen nodig, is het kijken zeker de moeite waard. Vanaf het nieuwe seizoen zijn ook de merken Falcotto en Naturino hier terug te vinden. 

 • HUB verhuisd naar de begane grond
  HUB is verhuisd vanaf showroom 436 (2e verdieping) naar showroom 059 (begane grond). De showroom van Van Lier is hierdoor een stukje kleiner geworden. Ook deze nieuwe showroom is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. 

 • Brands-360 verhuisd naar de begane grond 
  Brands-360 is verhuisd vanaf showroom 428 (2e verdieping) naar showroom 004/005 (begane grond). De volgende merken zijn in deze showroom terug te vinden:
  G-Star RAW (nieuw), Bjorn Borg, Gaastra en Levi’s Kids.

 • Metamorfose Berkelmans 
  De showroom (299) van Berkelmans heeft een kleine metamorfose ondergaan. Door de nieuwe frisse uitstraling zijn ze weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. 

 • Panama Jack 
  Panama Jack was natuurlijk al te vinden in CAST (showroom 98). Maar dit merk is verhuisd naar de tweede verdieping (showroom 429).

 • Ping pong ruimte 
  Afgelopen seizoen is onze Styling, Interieur en Vormgeving stagiaire bezig geweest met een nieuw concept voor de pingpong ruimte. Deze ruimte heeft een volledige nieuwe look gekregen! Ben jij benieuwd naar het resultaat? Neem dan een kijkje in showroom 210.

 • Houten ruimte gastexpo
  Tijdens de kerstvakantie is het verfteam bezig geweest om de gehele houten ruimte op de gastexpo een nieuwe look te geven. In deze ruimte worden elk seizoen meerdere beurzen en events georganiseerd. 

NIEUW IN CAST
Ook dit seizoen mogen we weer een aantal nieuwe exposanten welkom heetten:

 • La Strada Man
  Schoenenmerk La Strada breidt het assortiment uit met een mannencollectie, genaamd: La Strada Man. De collectie is voornamelijk gericht op mannen tussen de 25 en 55 jaar oud en is terug te vinden in showroom 345 (voorheen Braend). 

 • Clarks krijgt een vaste showroom 
  Clarks was vanaf afgelopen seizoen al in CAST te vinden in de pop-up showroom. Vanaf aankomend seizoen is dit merk te vinden in showroom 368 (1e verdieping). 

 • Pop up 4 Semler 
  Vanaf aankomend seizoen is het merk Semler te vinden in pop-up showroom 4. 

TIJDELIJKE FASHION SHOWROOMS 
Begin 2021 zijn er drie (tijdelijke) fashion showrooms in CAST: 

 • Fashion House Donna Maria (dameskleding) 
  19 januari t/m 19 maart 2021
  Showroom 422      
   
 • Jay M Jay Man AB (Incotex, Inherno, Don the Fuller) (high-end herenkleding) 
  15 januari t/m 14 februari 2021
  Showroom 428 

 • Maralunga srl (Maurizio Baldassari) (herenkleding) 
  25 januari t/m 31 januari 2021
  Showroom 445        

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...