CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Van chunky sandalen tot classic 70's teenslippers: Skechers presenteert de Cali-collectie

Van chunky sandalen tot classic 70's teenslippers: Skechers presenteert de Cali-collectie

De zomer is in aantocht. Tijd om je zomergarderobe te voorzien van een update. In een volwaardige zomergarderobe mogen een fijn paar sandalen natuurlijk niet ontbreken. Skechers weet raad en tipt de meest trendy varianten uit de Summer 2020 Cali-collectie. Voor elke stijl een ander paar.

D’Lites – Fresh Catch
We krijgen van deze sandaal met klittenband en chunky zool een behoorlijke flashback naar de jaren negentig. Dat komt goed uit, want de 90’s-trend is alweer een tijdje terug van weggeweest en zal voorlopig nog niet uit het straatbeeld verdwijnen. Deze sandalen, gebaseerd op de dad sneaker-trend, zijn dan ook een mooie aanvulling op je zomerse garderobe.

fresh-catch.jpg

D’Lites 2.0 – Cool Cosmos
Ook deze sportieve sandaal zou niet misstaan in een videoclip van een jaren negentig popicoon. De sandaal heeft een stoer maar basic ontwerp waardoor hij geschikt is onder elke outfit. Daarnaast zijn de dikke YOGA FOAM®-zolen super comfortabel en maken ze elke zomerse wandeling extra leuk.

cool-cosmos.jpg

Beverlee – Bizzy Babe
We blijven de nostalgische lijn nog even voortzetten; niet alleen de 90’s, maar ook de 70’s maken dit seizoen een comeback. De Beverlee – Bizzy Babe-slipper heeft een comfortabele sleehak van kurk – een populaire trend uit de jaren zeventig – en is versierd met strass steentjes. Perfect voor wanneer je voor een vrouwelijke look gaat maar niet wil inleveren op comfort.

Vinyasa
Voor maximaal gemak met een beetje bling doe je er goed aan om de Skechers Vinyasa-teenslippers aan te schaffen. Deze schiet je gemakkelijk aan voor wanneer je de tuin in gaat of op het strand loopt. Dit alles natuurlijk in stijl, want de slipper heeft een kleine wedge en bevat kristallen op het bandje.

Bezoek Skechers in showroom 611 @CAST

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...