CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Van Bommel komt met schoenen voor Big Green Egg liefhebbers

Van Bommel komt met schoenen voor Big Green Egg liefhebbers

Schoenmerk Van Bommel komt met schoenen voor liefhebbers van de Big Green Egg. Directeur Floris van Bommel is een samenwerking aangegaan met het bedrijf.

Tijdens het onderzoek dat Van Bommel uitgevoerd heeft viel het oog op de vrolijke kringelende rook pluimpjes die boven de Big Green Egg uitkwamen. Dit werd het uitgangspunt van de nieuw geïntroduceerde schoenen.

Zwart suéde gecombineerd met high tech mesh op de voorvoet, glanzend zwart nylon op de zijkant en as-achtig rubber op de hiel. Dwars hier door heen kronkelt een witte lijn die symbool staat voor de rook die van de Big Green Egg afkomstig is. Onder de zool is de kleur van gloeiende kooltjes terug te zien en het de kenmerkende look van het groene gedeukte keramische materiaal is verwerkt in het rubber van de stabilizer achter bij de hiel. 

Naast dat er van deze samenwerking zowel heren- als damessneakers te koop zijn, is er ook een bijpassend schort te koop! De schoenen zijn vanaf deze week te vinden in verschillende winkels. Gedurende de actieperiode maken alle kopers van een paar Floris van Bommel schoenen  kans op een Big Green Egg Minimax met toebehoren!

Media: Floris van Bommel

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...