CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Un Camino de Rosas breidt hun collectie uit!

Un Camino de Rosas breidt hun collectie uit!

Un Camino de Rosas breidt hun collectie uit met een nieuw Spaans merk. Mooie sandalen en muiltjes van un Camino de Rosas. Dit is een Spaanse uitdrukking voor als iets lekker en soepel loopt. Je wordt helemaal blij van deze fijne pasvorm, de soepele zooltjes en de verfijnde afwerkingen.

De uppers zijn van natuurlijk gelooid leer. In het oog springend door verschillende kleuren combinaties. De zolen zijn gemaakt van kurk en daarom erg soepel, fraaie hakken en de met metallic afgewerkte zooltjes zorgen voor een elegante touch. In de collectie van un Camino de Rosas vind je diverse eye-catchers. Je vindt hier artikelen met strass en studs of een voetbed met inspirerende prints.

Un Camino de Rosas houdt zich erg bezig met het milieu en combineert het Spaanse ontwerp met innovatieve productieprocessen om zo hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ze gebruiken water gedragen lijmen in hun processen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. De meeste componenten die worden gebruikt door Un Camino de Rosas worden gehaald uit bomen zonder deze te kappen. De schoenen worden dus op een natuurlijke manier gefabriceerd zonder schade toe te brengen aan het milieu.

Ontdek de collectie van Un Camino de Rosas @ showroom 473

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...