CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

UITREIKING: Gouden en Zilveren Schoen 2021

UITREIKING: Gouden en Zilveren Schoen 2021

Afgelopen maandag was weer de jaarlijkse uitreiking van de Gouden en Zilveren Schoen. ANWR-GARANT reikte deze prijzen uit tijdens de Schoenendagen in CAST.

Zilveren Schoen 
De Zilveren schoen van het jaar 2021 ging naar het dames schoenenmerk Maruti. Maruti is een dames schoenenmerk met een breed scala aan verschillende stijlen, van winter tot zomer. Maruti maakt inspirerende en modieuze schoenen voor vrouwen die oog hebben voor designs die passen bij hun eigen stijl. Maruti staat voor hoogwaardige materialen en experimentele prints, allemaal in een strak design, met de functie ‘touch of animal’.

Gouden Schoen
De grote winnaar van de Gouden Schoen 2021 was: Piedi Nudi. Tijdens een druk bezochte en sfeervolle prijsuitreiking in CAST dankte Frank Sieben zijn team en de leden van ANWR-GARANT die gestemd hadden op het merk. Piedi Nudi combineert fashion met comfort, altijd stijlvol en stoer!

“En vanzelfsprekend danken wij alle stemmers en aanwezigen. Goed dat het weer kon en fijn dat deze mooie merken in het zonnetje konden worden gezet,” aldus ANWR-GARANT via LinkedIn. 

Bron: ANWR-GARANT
Beeld: ANWR-GARANT 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...