CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Uitgebreide beursvloer GOODS positief ontvangen

Uitgebreide beursvloer GOODS positief ontvangen

Op maandag 11 & dinsdag 12 september stond CAST in het teken van Lederwaren en Accessoires. Op de gastexpo was een breed assortiment van tassen, koffers, lederwaren, riemen, sieraden en bijbehorende accessoires terug te vinden.

Uitbreiding beursvloer
De gastexpo van GOODS was deze editie uitgebreid met 350 m2. Hierdoor was er extra ruimte voor nog meer mooie merken. Onder andere de merken Chabo, Burkely, LouLou, Secrid, MŌSZ, Zebra, Orbit Key, en Bag2bag waren aanwezig.

“De beursvloer ziet er uitnodigend en overzichtelijk uit, het ziet er veel mooier uit dan het is geweest”, aldus Villa Strada uit Groesbeek.

goods-6.png  goods-4.png  

“We hebben een goed overzicht gekregen van alle merken en collecties”, aldus De Boer Lederwaren uit Alkmaar.

Dalend bezoekcijfers
De tendens van dalende bezoekerscijfers op nationale en internationale beurzen zette zich ook voort bij het event GOODS. Ondanks de uitbreiding en het mooie merkenaanbod waren er minder bezoekers dan de voorgaande edities. Een veelgehoorde reden van afwezigheid was de personele bezetting op de winkelvloer.

goods-3.png  goods-1.png  

“Ondanks het teruglopende bezoek zijn wij super tevreden over dit event en alle positieve reacties die we hebben gekregen van zowel bezoekers als exposanten”, aldus Marijn Verschure General Manager CAST.

Volgende editie
Hoewel het grote bezoek uitbleef zet de organisatie met veel enthousiasme dit concept voort en hopen ze in de toekomst op ieders bijdrage om deze producten een goed platform te blijven bieden.

goods-2.png  goods-5.png 

De volgende editie staat (voorlopig) gepland op 19 & 20 februari 2024*. Let op: deze datum wordt pas definitief gemaakt op 27 september.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...