CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Trendy en comfy de zomer van 2022 in met de schoenen van ARA!

Trendy en comfy de zomer van 2022 in met de schoenen van ARA!

Bij ARA staat trendy en comfortabel centraal. Ook met de schoenen van de Spring/Summer collectie brengen zij weer leuke en comfortabele schoenen uit.

De Spring/Summer collectie van 2022 bevat sneakers, muiltjes en sandalen. Logo’s zijn net als vorig jaar weer helemaal trendy. ARA combineert deze trend met allerlei verschillende kleuren. In de collectie vind je aanwezige kleuren, maar ook wat meer ingetogen kleuren. Leuk nieuws is dat ARA niet alleen schoenen in de nieuwe collectie heeft opgenomen, maar ook tassen! Deze tassen hebben hetzelfde ontwerp als de schoenen, dus dat wordt combineren!

De nieuwe muiltjes van ARA hebben een 'classy touch' en zijn dus leuk onder een jumpsuit of een maxi-jurk. Door de muiltjes van ARA zie je er klassiek & trendy uit én wordt iedere simpele outfit stijlvol!

Chunky sandals! Deze plateau sandalen zijn aankomende zomer onmisbaar. Deze sandalen geven jouw benen extra lengte en ze zijn ook nog eens comfortabel. Wat wil je nog meer? Volgend jaar gaan we ze zien in grijs- en bruintinten met witte zool, maar ook in alle regenboogkleuren. Door de kruisbanden heeft de sandaal een sportieve look.

ARA viert niet alleen de nieuwe Spring/Summer collectie van 2022 maar steekt ook de schoenen van vorig seizoen in een nieuw jasje. De kunstenaar zussen van DECASA, Carola en Sabrina ontwerpen een nieuwe schoenen- en tassencollectie met zelfverzekerde vrouwen als hoofdrol. 

Benieuwd naar de collectie van ARA? Bezoek ARA in showroom 099-101 @ CAST!

Bron: ARA

Media: ARA

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...