Tommy Hilfiger x Timberland

Tommy Hilfiger en Timberland starten een samenwerking met hun nieuwe project ‘TommyXTimberland’. Lees in dit nieuwsitem meer!

Tommy Hilfiger en Timberland starten een samenwerking met hun nieuwe project ‘TommyXTimberland’. Geïnspireerd door de jaren 90 mode, brengen Tommy Hilfiger en Timberland samen een collectie uit die bestaat uit zeventien stukken. De collectie bevat verschillende artikelen zoals hoodies, jassen, schoenen en accessoires die als uniseks verkocht worden. 

De collectie combineert de kenmerkende designs van beide merken, en is geïnspireerd op hun collecties uit de jaren 90. Met de samenwerking proberen de merken een gevoel van nostalgie op te wekken en een ode te brengen aan de stijlen van zowel Tommy Hilfiger als Timberland. Zo bestaat het logo van deze collectie uit de klassieke Tommy Hilfiger vlag met het Timberland boompje in het midden.

De eerste drop van de collectie is momenteel beschikbaar, later in november zal de tweede drop komen. In onderstaande video van Timberland is de nieuwe collectie terug te zien. 

Bron: The right SIZE 

Media: Tommy Experience Page Timberland

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...