TERUGBLIK: Dit was de KIDS dag

Afgelopen maandag 14 februari stond CAST in het teken van KIDS. Op de gastexpo was een groot en afwisselend aanbod van kinderschoenen te vinden. Zowel vaste- als gastexposanten stonden klaar met de nieuwste AW22 collecties.

AANBOD MERKEN
Tijdens de KIDS dag waren er ruim 50 merken aanwezig, waaronder JEEP, So Jamie, Little Indians, Giga, Skechers, Bisgaard, Igor en Kiva. Het aanbod was zeer divers, van snowboots, sneakers, boots tot aan pantoffels. Volgens tevreden bezoekers was het een kleinschalige, maar zeer overzichtelijke beurs. “De opzet van de beurs was goed en overzichtelijk. Het is leuk om hier rond te lopen en de nieuwste collecties te zien!” 

overzicht-kids22.jpg

Naast het bewonderen van de nieuwe collecties en het leggen van nieuwe contacten konden bezoekers op deze dag ook onze 100+ showrooms bezoeken. De dag werd volgens traditie afgesloten met een kleine borrel in de Bistro.

BEZOEKERS
CAST is tevreden over de opkomst van het aantal bezoekers. In de ochtend was het drukste moment, in de middag werd het wat stiller. In vergelijking met de vorige edities is het aantal bezoekers ongeveer gelijk gebleven. 

overzicht-kids22-2.jpg

overzicht-kids22-3.jpg

WHAT'S NEXT?
Heb jij KIDS dag gemist of kom je graag nog een keer langs? Kom dan naar onze volgende segmentdagen:

  • CAST LEDERWARENDAGEN (14 &15 MAART 2022)
  • CAST COMFORT DAG (21 MAART 2022)

Of breng een bezoek aan CAST tijdenes de vaste inkoopdagen, tijdens deze dagen zijn alle showrooms geopend. 

SCHOENENDAGEN
Op zondag 6 maart 2022 starten de Schoenendagen in CAST! Tijdens de Schoenendagen zijn alle vaste showrooms geopend tot en met dinsdag 8 maart 2022. Tevens zijn er op maandag 7 en dinsdag 8 maart nationale en internationale gastexposanten aanwezig op de beursvloer op de eerste verdieping. 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...