CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Terugblik: Collectie dag Ziengs

Terugblik: Collectie dag Ziengs

Op dinsdag 10 december vond er weer een collectie dag van Ziengs plaats bij CAST. Alle filiaal- en rayonmanagers van Ziengs kwamen om 8:30 uur binnen om deel te nemen aan een informatieve, leerzame & inspirerende dag.

De dag startte met een terugblik van het afgelopen seizoen, waar onder andere de best verkopende producten en/of merken van Ziengs besproken werden. Daarnaast kwamen ook de nieuwe producten en/of merken voor het aankomend seizoen aan bod.

Vervolgens kregen ze verschillende presentaties van de inkopers van Ziengs over de nieuwe collecties voor aankomend seizoen. Waarbij ze de schoenen en tassen gelijk konden bewonderen in de gastexpo. De verschillende merken stonden uitgestald met daarbij de bijbehorende trends (wit, prints, dad sneakers, animal print etc.).

In de namiddag werden in de showrooms van: Birkenstock, Gabor, Björn Borg en Skechers presentaties gegeven over de nieuwe collecties van deze merken en wat achtergrondinformatie.

Tussen alle presentaties door werden de leden voorzien van koffiepauzes en een lunchpauze, met vers gemaakte broodjes, op het middenplein.

De dag werd gezamenlijk afgesloten met een gezellige borrel bij de bar van Hooijer Groep.
Wil jij ook een collectie dag, presentatie of vergadering organiseren bij CAST? Dat kan! Neem contact op met info@cast.nl voor de mogelijkheden.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...