CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

PREVIEW REFINED Brandpage • SUBU Tokyo

PREVIEW REFINED Brandpage • SUBU Tokyo

Op het kruispunt van traditie en innovatie biedt SUBU een brug tussen het beste van 'beide rijken'. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk SUBU Tokyo.

NIEUW! • PREVIEW BRANDPAGE • SUBU Tokyo
Ben je benieuwd naar de deelnemers van PREVIEW MEN Je leest nu meer informatie over de merken die deelnemen tijdens dit event op de speciale Brandpages!

Sandalen met een rijke geschiedenis
In Japan worden sandalen beschouwd als méér dan louter schoenen. Ze zijn volgens het merk een aloude erfenis, verweven in het weefsel van de geschiedenis. Een onlosmakelijk onderdeel van de elegantie van een kimono. Schoenen die een boeddhistische monnik vergezellen op zijn spirituele odyssee. Een symbool van onbeperkte vrijheid. Maar wanneer de herfst boven Tokio neerdaalt, daalt de temperatuur onder de 10 °C en blijft de kou de hele winter aanhouden. Een verhaal over twee rijken ontvouwt zich: de ijzige uitgestrektheid buiten en de gezellige warmte binnenin.

Functionaliteit, zachtheid en elegantie
SUBU is de brug tussen deze werelden. Door functionaliteit naar een nieuw niveau te tillen, herdefinieert SUBU de essentie van outdoorschoenen en onthult een verrassende mix van zachtheid en functionaliteit. Het eigentijdse, strakke ontwerp vormt een moeiteloze aanvulling op diverse ensembles. Binnen
enkele ogenblikken brengt SUBU de wereld buiten binnen handbereik, zelfs midden in de winter. Stel je voor dat je een middernachtwandeling door je buurt maakt, op je gemak door de nabijgelegen bossen slentert, of een knetterend kampvuur op een camping maakt. Hier gaan functionaliteit en elegantie naadloos samen.

Meer over SUBU Tokyo
Ben je benieuwd naar het merk SUBU Tokyo? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button of bezoek hen tijdens PREVIEW MEN op 8 juli 2024 in CAST.

BEKIJK DE BRANDPAGE AANMELDEN VOOR EVENT

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...