CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

STREETVIEW Brandpage • Radical

STREETVIEW Brandpage • Radical

De missie van RADICAL is om een lifestyle te creëren voor mannen en vrouwen die durven af te wijken van de norm. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk RADICAL.

NIEUW! • STREETVIEW BRANDPAGE • RADICAL
Ben je benieuwd naar de deelnemers van STREETVIEW? Je leest nu meer informatie over de merken die deelnemen tijdens dit event op de speciale Brandpages! 

#BERADICAL
RADICAL is een internationaal high-end modemerk voor zowel mannen als vrouwen, opgericht in 2011. Zij zijn begonnen met de focus op T-shirts, maar sindsdien heeft het merk haar visie uitgebreid en is de collectie aangevuld met onder andere polo's, sweaters, overhemden, zwemkleding, jeans, jassen en kleurrijke trainingsbroeken. De missie van RADICAL is om een lifestyle te creëren voor mannen en vrouwen die durven af te wijken van de norm. Het motto van het merk is dan ook #BERADICAL.

Innovatief en inspirerend
Het leveren van goede kwaliteit is de belangrijkste standaard. Het team van RADICAL streeft ernaar om uitstekende producten te leveren. Innovatie en het vroegtijdig signaleren van trends is de drijfveer van het merk. Daarnaast staan vastberadenheid en kunnen luisteren naar wat de zelfverzekerde man of vrouw van de 21e eeuw wil, bij RADICAL ook hoog in het vaandel. Verfijnde, inspirerende, modieuze en stoere items met onderscheidende details zijn de sleutel tot de collecties. 

Meer over RADICAL
Ben je benieuwd naar het merk RADICAL? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button of bezoek hen tijdens STREETVIEW op 17 juni 2024 in CAST.

BEKIJK DE BRANDPAGE AANMELDEN VOOR EVENT

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...