CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

State of Art krijgt schoenenlicentie van Vanneste Lifestyle Group

State of Art krijgt schoenenlicentie van Vanneste Lifestyle Group

State of Art krijgt voor hun nieuwe schoenenlijn een schoenenlicentie van Vanneste Lifestyle Group. Zo kan State of Art met een eigen schoenenlijn klanten in een compleet nieuw jasje stoppen.

State of the Art 

State of Art heeft een schoenenlicentie nodig voor de nieuwe schoenencollectie, hiervoor heeft Vanneste Lifestyle Group een licentie afgesloten met het label State of Art. State of Art brengt al 35 jaar complete collecties voor mannen die zich ‘modern en authentiek kleden en belang hechten aan kwalitatieve en duurzame materialen’

Vanneste Lifestyle Group

De Vanneste Lifestyle Group, bekend van vélocouture-label Cycleur de Luxe, wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop en distributie van de footwearcollectie. De Belgische groep heeft eigen sourcing en productielocaties voor schoenen in Portugal en Azië. De ‘State of Art Footwear’-licentie is binnen de groep ondergebracht onder de nieuwe DSA BV. 

De eerste collectie, voor winter 2023-2024, is vanaf 23 januari te zien in de showrooms van VGL in Nieuwegein (CAST showroom 40-51). Vanneste Lifestyle Group meld dat de verkoop en distributie van beide merken los staan. 

Bron: Schoenvisie.nl

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...