CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Soles4Souls inzameling van nieuwe en gebruikte schoenen gedurende Schoonschip

Soles4Souls inzameling van nieuwe en gebruikte schoenen gedurende Schoonschip

Soles4Souls stichting zamelt zowel gebruikte als nieuwe schoenen in om mensen in nood en ontwikkelingslanden hulp en een betere toekomst te bieden.

Tijdens Schoonschip (maandag 8 mei 2023) staan er meerdere Soles4Souls donatie boxen klaar om donaties te doen. Zowel donaties van consumenten als van standhouders zijn welkom! 

Soles4Souls is een non-profit organisatie met hoofdkantoor in Nashville in de USA en sinds 2019 ook actief in Nederland. Soles4Souls Stichting Europe is ANBI geregistreerd, gevestigd in Arnhem en recentelijk ook zichtbaar op CAST middels de donatie boxen bij de ingang van de lift (parkeergarage, in winkels of andere collectie punten).

Wanneer je doneert betekent dat meer dan alleen jouw kast of magazijn opruimen: Je verandert iemands leven en denkt ook mee over een duurzamere en meer humane wereld. Soles4Souls zamelt schoenen en kleding in bij particulieren, merken en retailers middels donatie acties en inzamelingen. Wij zijn zeer dankbaar voor ieder paar gedoneerde schoenen, gedoneerd in de originele schoenendoos of samengebundeld in de donatie box.

Wil je meer weten hoe schoenen of kleding aan Soles4Souls te doneren? Of wil je als exposant zelf een rode donatie doos in jouw stand om consumenten te motiveren hun schoenen te doneren? Kijk op www.soles4souls.org of vraag Masja van de Pavoordt-Elshout om meer info (MasjaV@soles4souls.org / 06-46094516)

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...