SNEAK PREVIEW: Nieuwste SS23 collectie Piedro

De nieuwste kinderschoenen collectie van Piedro is opgedeeld is verschillende thema’s. Van disco fever, girafic tot aan baseball. Ben jij benieuwd naar de nieuwste collectie? Lees dan snel verder.

DISCO FEVER
Deze opvallende kinderschoenen van Piedro brengen de oude disco feeling terug. Er is gebruik gemaakt van felle kleuren en metallic materiaal. Het thema komt terug in de verschillende modellen. Een first step model en de andere modellen vanaf maat 24 – 35. piedrothema-s-ss23-disco-fever.png
GIRAFIC
Dierenprints bij kinderen blijft altijd goed! Daarom heeft Piedro ervoor gekozen om dit ook weer terug te laten keren in de nieuwste collectie, in de vorm van een giraffe print. Er zijn meerdere modellen met twee kleurstellingen, een rustige variant en een drukke variant. Zo is er voor ieder kind wat wils!

piedro-girafic.png
UNDER WATER WORLD
In deze modellen wordt de onderwaterwereld weergegeven door een screen print allover. Getekende visjes en krabben wisselen zich af met schelpen. Op de zijkant is een grote vin terug te zien. Dit model is verkrijgbaar is verschillende kleurstellingen.
piedrothema-s-ss23-voorblad-04.png

BASEBALL
De baseball trend die in de kleding te zien is vertaald zich ook in de schoenen van Piedro. Stoer en sportief is de stijl die je hiermee creëert. Op dit hoge schoen model is de bekende patch verwerkt. De schoenen zijn verkrijgbaar is verschillende felle maar ook neutrale kleuren.

piedro-baseball.png

Ben jij benieuwd naar meer?

Bekijk de volledige collectie @ CAST showroom 214

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...