CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

SNEAK PREVIEW: Nieuwste collectie Caprice

SNEAK PREVIEW: Nieuwste collectie Caprice

De nieuwe zomer collectie 2023 van Caprice wordt gekenmerkt door een veelheid aan kleuren en nieuwe modellen. Vooral de expressieve kleuren vallen dit seizoen op. De verscheidenheid aan nieuwe modellen combineert natuurlijke nonchalance met sportieve elegantie. Ook in deze collectie blijft Caprice trouw aan haar hoge norm van draagcomfort en pasvorm mede dankzij haar innovatieve technologie├źn zoals Climotion.

Modellen & zolen

Fantasierijke variaties met verrassende details. Of het nu casual of elegant is: de nieuwe collectie speelt met verschillende stijlen. Voor het volgend seizoen is er een trend naar lichtere zolen met verschillende accentkleuren. De grote verscheidenheid aan sneakers vormen een centraal punt in de collectie met hun geprofileerde, flexibele en meerkleurige zolen. Modellen in zachte pasteltinten wisselen af met kleurrijke modellen. Zomerse perforaties, materiaalcombinaties en lasercuts zorgen voor een sportieve, moderne uitstraling.

Sandalen en muiltjes zijn ook populair in de zomer van 2023. Comfortabele Climotion voetbedsandalen met trendy trekkingzolen schitteren in mooie pasteltinten, frisse zomerkleuren of metallics. De elegante sandalen ontbreken ook niet in de nieuwe collectie en zijn vervaardigd in zachte nappa’s, lakleer en natuurlijk ook in metallics.

Kwalitatief hoogwaardige loafers zijn de echte musthaves van dit seizoen. Met opvallende decoratieve elementen zowel op een profielzool als op een elegante zool.

Stijlvolle pumps in verschillende hakhoogtes brengen de elegantie terug in de collectie. Of ze nu gesloten zijn of als slingbacks: de modellen trekken veel aandacht met hun levendige kleuren en verfijnde decoratieve details. Het geeft jouw zomeroutfit net dat tikkeltje extra.

05.jpg  09.jpg 

Materialen & accessoires

De verscheidenheid aan verschillende materialen varieert van fijn nappaleer tot soepel suède tot opvallende metallics. Het hoogwaardige hertenleer, dat bijzonder sterk, elastisch en zacht is, komt perfect tot uiting in bepaalde groepen.

Accessoires worden gekenmerkt door diversiteit. Zij geven een moderne, speelse look aan de collectie.

04.jpg  03.jpg 

Ontdek de volledige collectie @ CAST showroom 291

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...