Sneak Preview: Nieuwe L/Z21 collectie van Caprice

In een tijd van grote veranderingen was het voor Caprice bijzonder belangrijk om zich voor te bereiden op het komende seizoen met een nieuw creatief momentum. De nieuwe collectie kenmerkt zich door speciale ontwerpen, perfecte vormen, trendy kleuren en prachtige lederen materialen.

Stijlen 

De nieuw ontwikkelde sneakers met transparante zolen zijn echte blikvangers. Daarnaast geven edele kleurgeaccentueerde metallic spoilers, fijne versieringsaccessoires, extravagante veters en speels printleder een glamoureuze touch. Verfijnde, stjilvolle stadssandalen met gevormde blokhakken zorgen voor een vrouwelijke uitstraling. Ook elegante ballerina’s, moccassins, loafers, slings en pumps zijn in de nieuwe collectie in verschillende stijlen terug te vinden. De comfortlijn werd eveneens uitgebreid met sportieve wellness-sandalen in H-breedte.

caprice-1.jpg

Materialen

De kern van de collectie bestaat uit zachte, hoogwaardige lederen materialen. De focus ligt op extreem zachte nappa’s, het fijnste nubuk en zacht lakleer in verschillende dessins en kleuren. Er wordt gecombineerd met materialen zoals echt leer in krokodillen-, vlecht- of slangenmotief. Hoogwaardige materialen van hertenleer geven de schoenen een upgrade in kwaliteit.

caprice2.jpg

Kleuren

De nieuwe Caprice-collectie biedt een moderne en harmonieuze selectie van kleurencombinaties voor elke stijl en smaak. Delicate pastel-, natuur- en crèmekleuren, klassieke kleuren zoals zwart, wit, rood en blauw of de subtiele dierenprints mogen niet ontbreken. Nieuwe kleurtinten zoals cactus of verfrissende accenten zoals geel, oranje, munt, perzik, blauw en rosé kruidigen de zomerse uitstraling.

Bezoek Caprice @ Showroom 291 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...