CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Sneak Preview nieuwe collectie Melik Shoes & H32

Sneak Preview nieuwe collectie Melik Shoes & H32

Binnen de nieuwe collectie SS21 van Melik Shoes zijn met het oog op het optimaliseren van de doorverkoopcijfers een 3 tal nieuwe deelcollecties samengesteld:

Loyalty lijn
Om de verkopen in het voorjaar 2021 een flinke boost te geven heeft Melik Shoes een aantrekkelijke incentive in petto. Bij aanschaf van minimaal 4 series geklede Melik Shoes uit het loyalty-programma worden de bijpassende riemen door Melik gratis meegeleverd. Hiermee kun je als retailer een interessante package-deal samenstellen voor je klant.

Melik 3.0 lijn
Onderdeel van de nieuwe Melik voorjaarscollectie is de Melik 3.0 lijn. Dat zijn schoenen waarop je als retailer een marge van 3.0 krijgt. De lijn bestaat uit een mix van smart casual schoenen en dressed shoes. Kortom een lijn die je in staat stelt om het hele jaar door een goede marge te realiseren!

Melik Smart Casual lijn
De smart casual lijn van Melik bestaat uit een grote variatie aan nieuwe modellen; halfhoge en lage schoenen voor mannen die wat anders willen dragen dan nette schoenen of sneakers. Een draagbare collectie voor jong & oud oftewel "Forever & Everyone".

Bezoek Melik Shoes @ CAST showroom 228/229 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...