SNEAK PREVIEW Lente/zomer collectie Caprice SS22

Nonchalance en comfort ontmoeten elkaar in de nieuwe lente-zomer collectie van Caprice. Unieke stijlen, innovatieve materialen en inspirerende accenten zijn de trefwoorden. De combinatie van casual en urban designs met natuurlijke kleuren domineren de creatieve lijn van de nieuwe CAPRICE collectie. Of het nu sportieve sandalen, loafers met plateauzolen of spannende lifestyle-sneakers zijn - de nieuwe en frisse CAPRICE-schoencreaties bieden een perfecte balans tussen mode en comfort.

De highlights van het model 

De focus van deze nieuwe collectie ligt op een gevarieerd aanbod van zeer modieuze en casual sandalen, die elegantie en comfort combineren met diverse zolendesigns en innovatieve functies. De sportieve sandalen zijn bijzonder divers bij CAPRICE in het nieuwe seizoen lente-zomer 2022. Hoogwaardige, mooi uitgewerkte designs in verschillende kleur- en materiaalvariaties zorgen voor de stijlvolle upgrade. Terwijl plateauzolenmet hun flexibele en zachte voetbedden echte eye - catchers zijn, maken ook de slippers indruk met hun frisse en stijlvolle look. Gevlochten muiltjes, vrouwelijke en mooi uitgewerkte sandalen zullen hun speciale opwachting maken in de zomer van 2022.

Modieuze midi-chelseaboots van fijn nubuckleer zijn ook te zien in de nieuwe CAPRICE-collectie. Chunky loafers met de kenmerkende zolen en hoogwaardige decoraties zijn nog steeds favoriet en geven elke look meteen een modieuze touch. Lichte carr vormen in elegante en sportieve modellen trekken ook veel de aandacht.

Ook opvallend in lente-zomer 2022 zijn de sneakers met expressieve, tweekleurige 3Dzooloptiek. Nieuwe, superlichte "popcornlook"- zolen, die luchtige looks en spannende kleurnuances perfect combineren, zorgen voor een moderne streetstyle: De loopprestaties en het comfort worden aanzienlijk verbeterd door de innovatieve CLIMOTION-technologie die is ontwikkeld door CAPRICE, die in veel groepen van de nieuwe CAPRICE-collectie en in het nieuwe ergonomische voetbed te vinden zijn.

Ontdek de nieuwste collectie van Caprice @ CAST showroom 291

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...