CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

SNEAK PEEK: Wintercollectie 2022 Red-Rag boys & girls

SNEAK PEEK: Wintercollectie 2022 Red-Rag boys & girls

In 2022 staat er weer een sportieve en stoere wintercollectie klaar voor de aller-stoerste kids. Een collectie die helemaal gebaseerd is op de trends van nu. Van sport en casual tot aan the future 90-ies.

COMFORT 
In de winter van 2022 blijven we lekker comfortabel. Die trend zie je momenteel al terug in kleding en interieur. Bij Red-Rag brengen ze daarom schoenen met super vette designs en zachte materialen zoals bont en nubuck. De kleuren beige, taupe en camel ga je veel terug zien en passen helemaal bij deze comfortabele winter.

BACK TO 90-IES
Het verleden wordt in een nieuw jasje gestoken bij Red-Rag, echte classics worden vertaald naar nieuwe designs. Ook voor de meiden zijn er dit seizoen zwarte stoere boots. Ze noemen dit ook wel castle knights. Stoer, grof, metallic, glanzende details en borduursel omschrijven dit thema het beste.

WINTERPROOF 
Het meest trendy deze winter zijn de invloeden in mode vanuit wintersport en skikleding. In dit thema zie je vooral oversized en gewatteerde (puffed) details. Er wordt gebruik gemaakt van nylon. De schoenen hebben een unieke ski sluiting, veters strikken is hierdoor niet meer nodig! 

CULTURE CLASH 
Het meest kleurrijke, disco achtige thema is culture clash. Dit thema geeft kleur en glans aan de meisjescollectie. De kleuren groen en fuchsia komen erin terug en metallic zorgt voor de glans. Bij de jongens is er binnen dit thema een eigen, unieke zool ontwikkeld met transparante inzet, uniek en lekker eigenwijs. Tenslotte zijn er deze winter ook jongensschoenen die gaan tot en met maat 42!

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...