Skechers x JGoldcrown-collectie

Als ode aan de liefde lanceert het Californische sneakermerk een collectie sneakers in samenwerking met de gerenommeerde graffiti-artist James Goldcrown, getypeert door de iconische hartjesprints van deze kunstenaar. Kortom, niet alleen een perfect romantische, maar ook creatieve Valentijnsdagsneaker voor wanneer je een (digitale) date op de agenda hebt staan.

Uno – Spread the Love
Het geliefde Uno-model, met klassiek silhouet en Air- Cooled Memory Foam-binnenzool, is nu ook beschikbaar met de iconische ‘Lovewall’-print van James Goldcrown over de buitenzool.

Uno – Loving Love
De Uno – Loving Love is de meer understated variant van de Uno-sneaker die ook de romantische James Goldcrown-print bevat. Bij dit model zijn de hartjes kleiner, ze bevinden zich subtiel op de zool en voering van de sneaker. Een comfortabel kunststuk voor aan je voet.   

Street Poppy – Drippin Love
Ook de slip-ons van Skechers hebben een James Goldcrown glow-up gekregen. Deze relaxte skaterschoen is nét even wat anders dan sneakers met veters en complementeren praktisch iedere outfit.

Roadies – Hashtag Love
De Hashtag Love-sneaker is als een gelukkig huwelijk tussen moderne kunst en retro street style. Deze jaren negentig klassieker met trackzolen heeft met de Skechers x James Goldcrown-collectie een romantische upgrade gekregen. We love it!

BOBS Pop Ups 2 – Love & Summer
Al een paar jaar zijn een paar stevige retro slides niet meer weg te denken uit het straatbeeld op zomerse dagen. De BOBS Pop Ups 2 – Love & Summer hebben een klittenband sluiting, en zijn daarom geschikt voor elke voet.

Rain Check – Raining Love
Deze rubberen Skechers regenlaarzen met de iconische Lovewall-print zorgen ook op de meest druilerige dagen voor een flinke dosis vrolijkheid. Kom maar op met die regen!

Bekijk hier de Youtube video 

Bezoek Skechers @ CAST showroom 611

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...