CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Scotch & Soda en Bos Group International kondigen nieuwe schoenenlicenties aan in partnerschap

Scotch & Soda en Bos Group International kondigen nieuwe schoenenlicenties aan in partnerschap

Bos Group International neemt de licentielijn over van de groothandel in de lente/zomercollectie 2023 en zal vervolgens twee collecties per jaar ontwerpen, produceren en distribueren.

Het Amsterdamse modemerk Scotch & Soda en licentiebedrijf Bos Group International kondigen hun partnerschap aan voor het ontwerpen, produceren en distribueren van de schoenencollecties van het merk voor mannen, vrouwen en kinderen via een wereldwijde overeenkomst.

Vanaf december 2022 verzorgt Bos Group International de groothandelsleveringen voor Scotch & Soda's Lente/Zomer 2023 collecties en zal doorgaan met de ontwikkeling en verkoop voor herfst/winter 2023. Het licentiebedrijf zal dan elk contractjaar Scotch & Soda's schoenencollecties voor de lente/zomer en herfst/winter seizoenen ontwikkelen en distribueren.

Bos Group International is een familiebedrijf gevestigd in Weert (Nederland). Het familiebedrijf neemt de Scotch & Soda schoenen over na de beëindiging van de handelsmerklicentieovereenkomst met HS Footwear GmbH (onderdeel van de in Osnabrück gevestigde Hamm Group). Peter Frericks wordt Head of Global sales en Brand Manager voor Scotch & Soda bij Bos Group Footwear B.V.

Bos Group International zal het DNA van het merk Scotch & Soda blijven inbrengen in de collecties, die de kernidentiteit van het bedrijf weerspiegelen, geïnspireerd door de vrije geest van Amsterdam. In lijn met de identiteit van Scotch & Soda, de schoenenlijnen zijn voorzien van kenmerkende details die een gevoel bieden van vrijheid en speelsheid door onverwachte details en kleuren met onderscheidende ontwerpen, gericht op zowel het klassieke dressoir als de trend-trier.

Frederick Lukoff, CEO van Scotch & Soda, zegt: "We zijn blij om onze licentie aan te kondigen in samenwerking met Bos Group International. Met hun uitgebreide ervaring in het ontwerpen van schoenen zullen ze een waardevolle partner zijn in onze strategie om onze kernmarkten te bereiken, terwijl ze uitbreiden in nieuwe veelbelovende regio's van de wereld voor de categorie. Wij kijken ernaar uit om een nauwe samenwerking met hen te ontwikkelen, afgestemd op de waarden van ons merk geïnspireerd door de vrije geest van Amsterdam."

Ruben Bos, directeur van Bos Group International, vult aan: "Als Nederlands familiebedrijf zijn wij er trots op lid te worden van de Scotch & Soda familie. Scotch & Soda is een fantastisch merk en zal onze nationale en internationale groeiambitie ondersteunen. We kijken uit naar waardoor dit een zeer succesvolle en langdurige samenwerking word."

Bezoek Bos Group @ CAST showroom 125

Beeld: Scotch en Soda

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...