CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Samenwerking H32 Sneakers & Jimmy de Haan Agenturen

Samenwerking H32 Sneakers & Jimmy de Haan Agenturen

H32 Sneakers heeft in Jimmy de Haan Agenturen een nieuwe partner in crime gevonden. Vanaf 1 juli 2023 slaan Melik en Jimmy de handen in één. Jim is vanaf heden verantwoordelijk voor de verkoop van H32 herensneakers in Nederland.

Vanaf de eerste ontmoeting; jaren geleden op een internationale beurs hebben de mannen een klik. Nu zetten beide verkopers de stap naar een nieuwe, intensieve samenwerking.

Het kwalitatieve sneakermerk H32 heeft door omstandigheden afgelopen jaren niet optimaal kunnen shinen. Door deze ijzersterke combinatie krijgt H32 Sneakers vanaf nu wel de aandacht die het verdient. Jim kan vanuit de showroom in Nieuwkuijk, waar hij is gevestigd met de merken CG Club of Gents en Tresanti, een prima brug slaan tussen fashion en footwear. Hij heeft met H32 Sneakers een perfecte aanvulling in producten binnen zijn agentuur.

Melik blijft vanuit CAST Nieuwegein opereren en houdt naast de herencollectie ook de damescollectie van H32 Sneakers onder zijn verantwoording. Je kunt vanaf heden voor het maken van een inkoopafspraak voor SS2024 bij beiden terecht; Jim 06-18929123 (herencollectie) en Melik 06-27203689 (dames-en herencollectie).

Professionaliteit, kennis van de markt en plezierige persoonlijke contacten zijn meer dan ooit van grote meerwaarde voor de retailers. Wij zijn ervan overtuigd met Jim het Merk H32 een flinke boost te kunnen geven. Doel is tevens te werken aan een betere merkbekendheid.

Voor een groot deel van onze klanten is Jim een goede bekende. Samen met Chris Kroot Agenturen is hij gevestigd in het pand van Store3D in Nieuwkuijk. Met deze sterke vertegenwoordiging van mooie merken zijn wij in het zuiden perfect ingericht om iedere man van top tot teen in welke leeftijd of stijl dan ook mooi aan te kleden!

Ontdek de nieuwste collectie @ CAST showroom 228

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...