CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Roy Goossens nieuwe International Sales Manager bij Bos Group

Roy Goossens nieuwe International Sales Manager bij Bos Group

Bos Group breidt internationaal verder uit. Maruti en Australian zijn gevestigde merken in Nederland, België en UK en gaan zich wegens succes verder uitbreiden naar nieuwe markten. Roy Goossens is door de Bos Group aangesteld om als Internationaal Sales Manager deze groei te verwezenlijken.

Roy Goossens heeft meer dan 20 jaar ervaring als Country Manager in de schoenenbranche en was in het verleden verantwoordelijk voor merken zoals: Le Coq Sportif, Gant, O'Neill, Caterpillar, Levi's Kids, Björn Borg en Gaastra

''Maruti en Australian zijn sterke merken die internationaal veel groeipotentie hebben. De klantgerichte vertaling van de verkoopstrategie is een uitdaging die mij erg aanspreekt. Met het gemotiveerde team aan mijn zijde ben ik ervan overtuigd dat de resultaten snel zichtbaar zullen zijn’’, aldus Roy Goossens.

MarutiANWR Zilveren Schoen winnaar 2021
Een damesschoenenmerk met een breed scala aan verschillende stijlen, van winter tot zomer. Bij elk schoen die we maken, gebruiken we de beste materialen en passen we de mooiste prints toe, allemaal in een clean design.

Wij zijn ontwerpers, wij zijn liefhebbers van mode, wij streven ernaar om mooie schoenen en ervaring te creëren. Dit alles volgens de laatste modetrends.

Australian - Behoort al jaren tot de top 3 schoenenmerken in de Benelux
Australian Footwear heeft een stijl ontwikkeld die het beste omschreven kan worden als ‘casual met een vleugje fashion’. Het schoenenmerk is opgericht in 1996. Het doel is om de kwaliteitsbewuste man met een goede smaak comfortabele schoenen aan te bieden. Er wordt veel aandacht besteed aan duurzame materialen bij de ontwikkeling en designs van de schoenen. Wij stellen hoge eisen aan onze schoenen, daarnaast houden we het eenvoudig en open. Kwaliteit en comfort is bij ons een basisprincipe. Onze visie is om een schoenenmerk te zijn dat het product, de service en de man het beste begrijpt.

Ontdek de collectie van Maruti & Australian @ CAST showroom 125 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...