Ronnie Fieg X Clarks Originals

Als een van de meest invloedrijke mensen die design en mode vormgeven, heeft Ronnie Fieg twee nieuwe silhouetten gemaakt voor de categorie 8th Street, de Sandford en de Lockhill. De ontwerpen van Ronnie zijn uitgevoerd door het productteam van Clarks en zijn gebouwd op het DNA van Clarks Originals.
De atletische benadering van luxe van de sneakers wordt weerspiegeld in de minimale preppy pasvormen. Het kleurenverhaal van de collectie bouwt ook voort op de originele kleurencombinaties Maple, Scarab en Antler van 8th Street. Het seizoen debuteert zelfs met twee nieuwe aangepaste prints, een bloemenkunstwerk en een aangepaste Marokkaanse Kith-tegel, die samengaan met het debuut van 8th Street. Het is een perfecte en beknopte stijlles voor het gloednieuwe sneakermodel van Fieg x Clark.
 
De schoenen zullen in eerste instantie verkrijgbaar zijn via KITH en worden later ook uitgebracht via de eigen website van Clarks.
 
Om de lancering van 8th Street te herdenken, heeft Footwear News een speciale editie-bijlage gemaakt met originele verhalen en interviews, evenals exclusieve inhoud rond de collectie. Het is een digitale beleving van het magazine gecreëerd waarin je alles te weten komt over deze grensverleggende samenwerking.
 
Bekijk hier de digitale beleving: editie-bijlage samenwerking Fieg X Clarks
 
Bezoek Clarks @ CAST showroom 368
 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...