CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Roelof de Leeuw nieuwe CEO bij Hengst Footwear B.V.

Roelof de Leeuw nieuwe CEO bij Hengst Footwear B.V.

Per 1 mei 2021 is Roelof de Leeuw de nieuwe CEO bij Hengst Footwear B.V. Hengst Footwear B.V. is één van de oudste schoenen bedrijven in Nederland met een geschiedenis die terug gaat naar het jaar 1901. In het 120 jarige bestaan heeft de familie Hengst altijd aan het roer gestaan van de onderneming. In de nieuwe samenstelling zal de familie (Hans en Karen Hengst) nadrukkelijk als adviseur en aandeelhouder bij de onderneming betrokken blijven.

Roelof de Leeuw is een schoenenman in hart & nieren en heeft zijn sporen in de branche ruimschoots verdiend. Hij begon zijn carrière in de jaren ’90 en heeft meerdere management- en directiefuncties bekleed voor diverse bedrijven in de Footwear met o.a. merken als Crocs, Gant, Maruti, O’Neill, Diesel en Pony footwear.

“Ik zie in Hengst Footwear B.V. een authentiek familie bedrijf waarbij de klanten worden behandeld alsof het hun eigen familie is en een gezond groeipotentieel aanwezig is, zeker ook internationaal gezien. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst en ik ga met veel ambitie, drive en plezier aan de slag” aldus Roelof de Leeuw.

Hans en Karen Hengst, aandeelhouders van Hengst Footwear B.V., hebben alle vertrouwen in Roelof de Leeuw. “Eind 2020 heeft Hengst Footwear B.V ambitieuzeen vernieuwende strategieën uitgewerkt en met Roelof de Leeuw hebben we de juiste man gevonden om het te voeren beleid gestalte te geven. Het nieuwe elan bij Hengst Footwear B.V. zal onder andere de digitale zichtbaarheid in de markt een enorme boost gaan geven. Het merkenbeleid en de daarbij behorende collecties zullen een verfrissende nieuwe "look en feelondergaan. Vanzelfsprekend worden bestaande activiteiten voortgezet en uitgebreid. De verwachting is, dat er jaarlijks een gezonde- en gestage groei zal plaats vinden.”​​​​

Hengst Footwear is te vinden in CAST @ showroom 209

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...