CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Retail partners lanceren HelpDeWinkelier.nl als steun voor de lokale retailer

Retail partners lanceren HelpDeWinkelier.nl als steun voor de lokale retailer

Vanaf vandaag opent online platform HelpDeWinkelier officieel haar deuren voor winkeliers. Op dit platform kunnen consumenten winkels steunen door een waardebon bij ze te kopen welke later in te wisselen is. Deze directe omzet helpt winkeleigenaren bij het betalen van vaste lasten. HelpDeWinkelier is een initiatief van Cotton Ball Lights, Orderchamp, Lightspeed, Gifty, DMWS en Fanwork Events. Het initiatief wordt ondersteund door o.a. Trendz, TMO Fashion Business School, Van der Vorm, Propertize, Bouwinvest.

Luc Clement van Cotton Ball Lights: “De komende maanden zullen uitdagend zijn voor het retaillandschap. Ongetwijfeld zullen er minder consumenten te vinden zijn in de lokale winkelstraten, wat helaas betekent dat veel retailers hun fysieke winkels tijdelijk moeten sluiten. Voor de winkels die open blijven geldt dat de shoppers niet in grote getalen naar de winkelstraat komen. Dit heeft grote gevolgen voor retailers. Deze uitzonderlijke situatie resulteert voor veel retailers in Nederland in weinig tot geen inkomsten. Retail partners Cotton Ball Lights, Orderchamp, Lightspeed, DMWS, Gifty en Fanwork Events voelden de verantwoordelijkheid deze winkeliers te helpen en hebben daarom de handen ineen geslagen en HelpDeWinkelier.nl opgericht. Het doel is dat door dit initiatief de winkelstraten kunnen blijven zoals ze voor de coronacrisis waren.”

Meedoen als winkelier?
Ben jij die retailer die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Meld je dan aan op HelpDeWinkelier.nl. Deel dit initiatief en help hierbij je mede-winkeliers!

Hoe werkt het?
Consumenten kunnen op HelpDeWinkelier.nl een waardebon kopen van hun favoriete winkel. Het aanschaffen van deze waardebon levert de retailers directe omzet op. Hiermee kan de winkeleigenaar zijn of haar vaste kosten betalen en zullen de winkelstraten blijven zoals het was.

Over de initiatiefnemers
Wat de betrokken partijen met elkaar gemeen hebben is een gemeenschappelijke passie voor retail. Zo leveren Lightspeed, Gifty en DMWS software en maatwerkoplossingen aan retailers voor het midden- en kleinbedrijf. Orderchamp biedt een digitaal groothandelsplatform voor zelfstandige retailers en merken. Eén van die merken is verlichtingspecialist Cotton Ball Lights. Tot slot specialiseert Fanwork Events zich in het promoten van winkelcentra. De aanwezige kennis en het gezamenlijke netwerk zorgt voor een uniek platform dat de lokale retailer kan helpen in deze uitdagende tijd.

Het initiatief wordt ondersteund door o.a. Trendz, TMO Fashion Business School, Van der Vorm, Propertize, Bouwinvest.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...