CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Programma Buy & Bloom

Programma Buy & Bloom

Over 3 weken is het weer tijd voor de BUY & BLOOM, dé schoenenbeurs van Nederland. De beurs om in te kopen, nieuwe contacten op te bouwen en bestaande contacten aan te halen. Op die manier brengen we samen de branche verder. Tijdens deze dagen kun je terecht voor afspraken met bekende en nieuwe merken onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. ​

OPENINGSTIJDEN
Zondag 10:00 - 17:00 uur (+gastexposanten)
Maandag 09:00 - 17:00 uur (+gastexposanten)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur

GASTEXPOSANTEN
Op zondag 1 en maandag 2 maart 2020 zijn er naast vaste exposanten ook gastexposanten te bezoeken. Een bezoek aan Buy&Bloom geeft je de mogelijkheid om een grote veelzijdigheid aan merken te bekijken, variërend van laag tot hoog segment. Gezien de tijd in het seizoen is dit hét ultieme moment om op een zeer prettige en efficiënte manier je orders te schrijven.

VASTE EXPOSANTEN
Bezoek naast de beursvloer ook onze vaste exposanten. In CAST zijn ruim 160 showrooms gevestigd die samen zo'n 600 merken vertegenwoordigen.

BORREL
Op maandag 2 maart sluiten we de beursdag af met een borrel. Vanaf 16:30 is er op het middenplein een borrel met een SPECIAL GUEST (deze maken we binnenkort bekend, houdt de website & sociale media goed in de gaten!).

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...