CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

PREVIEW REFINED Brandpage • M.A.B.E.

PREVIEW REFINED Brandpage • M.A.B.E.

Een tijdloze collectie die niet alleen authentiek is, maar ook verantwoord voor de planeet. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk M.A.B.E.

NIEUW! • PREVIEW BRANDPAGE • M.A.B.E.
Ben je benieuwd naar de deelnemers van PREVIEW WOMEN? Je leest nu meer informatie over de merken die deelnemen tijdens dit event op de speciale Brandpages! 

Authentieke kleding

M.A.B.E ontwerpt authentieke kleding door gebruik te maken van muziek, kunst en film. Het merk staat voor een tijdloze stijl. Elk seizoen reizen de oprichters Amanda en Kirstine af naar India waar ze onderzoek doen naar prints, borduursels en details voor de kleding die zij produceren. 

In harmonie met de planeet

M.A.B.E. werkt samen met twee fabrieken in India waarvan ze de vaardigheden koesteren en bewonderen. Het merk neemt bewuste keuzes om in harmonie te zijn met de planeet. Dit door bijvoorbeeld hun CO2-voetafdruk te verkleinen of de luchtvrachtinzamelingsacties van India naar Groot-Brittanië te controleren. Het merk produceert kleine hoeveelheden en de collectie is gemaakt van natuurlijke, hoogwaardige stoffen die niet alleen fijn aanvoelen en er mooi uitzien, maar ook lang meegaan. 

Meer over M.A.B.E.
Ben je benieuwd naar het merk M.A.B.E.? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button of bezoek hen tijdens PREVIEW WOMEN op 1 juli 2024 in CAST.

BEKIJK DE BRANDPAGE AANMELDEN VOOR EVENT

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...