CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

PREVIEW MEN | Butcher of Blue x Brekr

PREVIEW MEN | Butcher of Blue x Brekr

Maandag 22 januari 2024 is de zesde editie van PREVIEW MEN bij CAST in Nieuwegein. Maak kennis met de Brekr brommers en fat bikes door Butcher of Blue tijdens PREVIEW MEN.

Na kennismaking door een wederzijdse vriend ontdekten Brekr en Butcher of Blue dat ze een passie deelden voor het creëren van unieke en duurzame producten, terwijl ze daarbij plezier hadden. Ze sloegen de handen ineen en trekken nu veelvuldig met elkaar op.

Butcher of Blue is een kledingmerk dat bekend staat om zijn tijdloze kledingstukken met een moderne twist. Gedreven door vakmanschap en een passie voor duurzaamheid, streeft het merk ernaar om hoogwaardige kleding te produceren die zowel stijlvol als milieuvriendelijk is.

Brekr is een vooruitstrevend Nederlands merk dat elektrische scooters ontwikkelt. Met een focus op innovatie en duurzaamheid biedt Brekr slimme en stijlvolle elektrische scooters die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook krachtig en betrouwbaar. Het merk streeft ernaar om mobiliteit te transformeren door hoogwaardige, eigentijdse voertuigen te leveren die perfect passen bij een moderne, bewuste levensstijl.

Tijdens PREVIEW MEN op maandag 22 januari is het mogelijk om een Brekr testrit te maken op de Brekr F250 fatbike en B4000 brommer, en de Butcher Brekr te bewonderen.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...