CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

PREVIEW KIDS Brandpage • Natini

PREVIEW KIDS Brandpage • Natini

Natini biedt een waaier van mix & match mogelijkheden tussen de verschillende thema's binnen hun collectie. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk Natini.

NIEUW! • PREVIEW BRANDPAGE • NATINI
Ben je benieuwd naar de deelnemers van PREVIEW KIDS? Je leest nu meer informatie over de merken die deelnemen tijdens dit event op de speciale Brandpages! 

Een elegante stijl met een moderne touch
Natini is een Belgisch merk voor baby's en kinderen, opgericht in 2016. Het merk besteedt veel aandacht aan combinaties van kleuren en belangrijke details binnen hun collecties.
Het merk begon met de focus op bodyhemdjes maar ondertussen is Natini uitgegroeid tot een volwaardig merk voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar. De collectie wordt aangevuld met een basiscollectie die het hele jaar beschikbaar is. Natini heeft een elegante, klassieke stijl met een moderne touch waarbij er steeds een waaier van mix & match mogelijkheden is tussen de verschillende thema's binnen de collecties.

Meer over NATINI
Ben je benieuwd naar het merk NATINI? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button of bezoek hen tijdens PREVIEW op 24 juni 2024 in CAST.

BEKIJK DE BRANDPAGE AANMELDEN VOOR EVENT

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...