CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Passie ontmoet kunde. Fashion komt samen met functie. Design vindt dynamiek.

Passie ontmoet kunde. Fashion komt samen met functie. Design vindt dynamiek.

Dit zijn de eigenschappen van de Xsensible-collectie voor de herfst en winter van 2023/2024 en die de nieuwe stijlen hun unieke en kenmerkende karakter geven. Comfort en doordachte functies, uitgevoerd in subtiele kleuren en vormen.

De Nederlandse ontwerpers zijn erin geslaagd om schoenen te maken die niet alleen geweldig voelen, maar er ook geweldig uitzien. Comfort kan dus samengaan met mode. De bijzondere sneakers van Xsensible krijgen voor het koude seizoen van 2023/2024 een update en zien er qua kleur en materiaalkeuze nog moderner uit. De nieuwe collectie sluit bovendien perfect aan op de tijdgeest: ontspannen en praktisch maar wel altijd cool en elegant.

Kleuren en materialen

Meer glans. Meer kleur. De collectie werkt met bijzonder zachte materialen, onder andere een nieuw ontwikkeld, luxe glad kalfsleer dat meerekt. Ook het bewezen en extreem soepele velours- en nubuckleer keert weer terug, met details in glanzende metallic-stijlen en dierenprints. Leerstructuren met reliëf zorgen voor special effects met parelende oppervlakken en patronen die doen denken aan een hemel vol sterren. Winterse kleurtonen als burgundy, kaki en mooie natuurlijke tinten werken perfect met uitvoeringen in effen, monochroom of in colourblocking en geraffineerde mat-/glanzend-effecten. Koelere tinten uit het blauw- en grijsspectrum krijgen nog meer uitstraling door de combinatie met lichte zolen. Opvallendere kleuren zoals pink en lime op de juiste plaats zorgen voor perfecte accenten.

Stijlen

Ook voor de herfst en winter van 2023/2024 vormen sneakers het hart van de Xsensible-collectie. Om te voldoen aan de sterke vraag bevat de collectie nu meer boots en laarsjes: in totaal ongeveer een kwart van de modellen. Hierbij ligt de focus bewust op boots met een leren voering, die langer kunnen worden gedragen. Verschillende schachthoogtes en handige eigenschappen als ritsen, verwisselbare inlegzolen en natuurlijk de bekende Xsensible-zolen met balanstechnologie garanderen compleet draagcomfort. Alle stijlen van Xsensible zijn bovendien in de voorvoet vanzelfsprekend voorzien van stretchleer. Met zachte vullingen, opliggende naden, siernaden en contrastdetails krijgen de schoenen een unieke uitstraling. Ook bij de wandel- en trekking-trend blijft Xsensible sterk. De collectie bevat praktische boots in een combinatie van mesh en leer, en voor de heren nieuwe, nonchalante boots van gevet glad leer met bijzonder stevige zolen, die garant staan voor een stoere outdoor-look. Natuurlijk zijn ze uitgevoerd met haken en ogen, tweekleurige veters en hoogwaardig, waterdicht Dry-X membraan. De slipvrije profielzolen zijn voorzien van de Xsensible balanstechnologie en zorgen bij alle stijlen voor optimaal comfort en een stevige grip.

Next generation

Twee seizoenen geleden lanceerde Xsensible de bijzondere lijn Next Generation met stijlvolle en dynamische vormen. Deze sneakers en sportieve laarsjes leveren niet alleen het bewezen comfort, maar spreken ook een jonge en moderne doelgroep aan. Deze liefhebbers hechten aan de functionele kwaliteit van hun schoenen, maar willen ook schoenen die er goed uitzien en die ze makkelijk kunnen combineren. Een monochrome mix van kleuren en materialen, met glanzende koper- en bruintinten, diep blauw en zwart, zorgt voor een uitstraling van sportieve elegantie. Met kleine details als luipaardprintjes of metallic materialen krijgen de schoenen van de Next Generation een bijzondere eigen look. Voor nu, en voor de toekomst.

Meer zichtbaarheid bij de kassa

Om de hoogwaardige schoenen van Xsensible bij verkooppunten passend te presenteren, werkt het merk per direct met een nieuwe shop-in-shop-module. De presentatiemeubels zijn strak vormgegeven in elegant, licht hout en verkrijgbaar in verschillende formaten, van 1 tot 4 meter. De modules zijn eenvoudig te integreren in de bestaande winkelinrichting. Grote imagefoto's boven de kastsystemen trekken al van verre de aandacht van klanten.

Bezoek Xsensible @ CAST showroom 460
Bron:
shoes.pmg.be

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...