CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Palladium is terug in CAST

Palladium is terug in CAST

Palladium is weer terug van weggeweest in CAST. Met de komst van een nieuwe Sales Manager Jacco Dekker is het tijd om een nieuwe koers te varen met het merk Palladium in Nederland.

Het Franse schoenenmerk werd opgericht in 1947. Palladium werd bekend met de Pampa boots. Deze canvas schoenen werden vroeger door het Franse Vreemdelingenlegioen gedragen. Na het grote succes van het merk in de jaren negentig wil het nu weer helemaal terug komen. Palladium heeft een rijke traditie die wordt gecombineerd met modische invloeden van dit moment.

Met de komst van een nieuwe Sales Manager Jacco Dekker is het tijd om een nieuwe koers te varen met het merk. “We gaan voor de goede winkels in Nederland. Palladium is een authentiek merk met een kleurrijke uitstraling en Heritage. We zullen met wat vernieuwingen komen om het nog wat toegankelijker te maken om breed scala aan klanten te kunnen bedienen", aldus Jacco Dekker. “De grootste uitdaging is om aan de klanten te laten zien dat het merk tijdloos is”.

Het veranderen van de richting en strategie van het merk heeft daarom de belangrijkste prioriteit. Jacco Dekker; “Duurzaamheid en comfort, de eigenschappen van deze materialen, zijn nog altijd de belangrijke pijlers’’

Ontdek de nieuwste SS24 collectie van Palladium @ CAST showroom 201-203

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...