CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van Palladium

Bekijk de nieuwe collectie van Palladium

Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe collectie van Palladium. Palladium Pampa Hi, geboren in 1947 opnieuw uitgebracht in 2017 en nog steeds hun meest iconische model in 2024

Al 76 jaar Palladium

Waar je stoutste dromen je ook brengen, de terugkeer naar de aarde kan soepel verlopen. De Pampa boot werd oorspronkelijk in 1947 ontworpen om parachutisten in het veld te beschermen. 76 jaar later is er weinig veranderd, en moderne ontdekkingsreizigers kunnen dezelfde zachte landing ervaren wanneer zij de straten van de stad doorkruisen. Palladium's Pampa Hi OG heeft door de jaren heen een betere en comfortabelere insole gekregen wat ervoor zorgt dat het de meest comfortabele Pampa Hi tot nu toe is.

De collectie van Palladium is voor zowel degene die op zoek zijn naar nieuwe trendy plekken als degene die steden aan de andere kant van de wereld willen verkennen. Van het Vreemdelingenlegioen tot de stedelijke jungle, Palladium sinds 1947.

Palladium presenteert een uitgebreid scala aan kleurvarianten en materialen binnen de AW24 Pampa Hi collectie. Het merk maakt gebruik van diverse materialen waaronder leer, suede, nubuck, textiel, maar ook duurzame materialen zoals gerecycled rubber en houtsnippers. Voor iedereen wat wils. 

Bekijk de collectie online op de BrandPortal

Ben je benieuwd naar een greep uit de collectie van Palladium? Neem dan een kijkje op de BrandPortal via onderstaande button.

BrandPortal Registreren

 

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...