Overname Appelhans Schoenen in Venlo

Begin september 2020 hebben Richard en Angelique Brekelmans de door Marion Appelhans in 2015 opgerichte schoenenwinkel in hartje centrum Venlo overgenomen. Daar zal dan ook het concept dat Marion begonnen is, perfect passende schoenen en een uitgesproken vriendelijke, hulpvaardige en vakkundige bediening, worden doorgezet en uitgebouwd.

Richard en Angelique zijn beslist geen vreemden in de schoenenwereld, zo waren zij jarenlang de Nederlandse vertegenwoordigers van het merk Mephisto en hebben zij de Nederlandse tak van de Duitse inkoopvereniging SABU opgezet. Voor Richard is de cirkel rond, zijn ouders hadden schoenenwinkels in Heerlen en zijn opa en oom in Maastricht. Het was dan ook een vurige wens om ooit terug te keren in de winkel.

In het opvallende fleurige pand op de hoek van de Vleesstraat en de Klaasstraat zal het concept dat Marion begonnen is, perfect passende schoenen en een uitgesproken vriendelijke, hulpvaardige en vakkundige bediening, worden doorgezet en uitgebouwd.

Dames- en herenschoenen in meerdere wijdte maten en veel al geschikt voor losse steunzolen. Laat je verassen door de met zorg samengestelde collecties van bijzondere merken. Ga eens langs voor een voetmeting en advies en ze laten je voelen en zien dat comfortabele goed passende schoenen ook modieus kunnen zijn!

Samen met Marion gaan Richard en Angelique “Appelhans Schoenen” voorzetten en staat de deur altijd voor jou open.   

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...