Ontdek comfort in een stoere nieuwe jas

Ontdek de nieuwste collectie sandalen voor SS23 van Josef Seibel en Westland in showroom 459. Ben jij benieuwd naar een sneak preview van de collectie? Lees dan snel verder.

Josef Seibel 
De Lucie 03 is gemaakt van een duurzame leercombinatie. Het model is gemaakt op basis van de populaire leest Tonga. Daarnaast zorgt de praktische klitterbandsluiting voor een stevige grip in de sandaal. Dankzij de AGO-productiemethode is deze sandaal een lichte maar robuuste sandaal. Comfort in een stoere nieuwe jas. De sandalen zijn beschikbaar is meerdere kleuren, waaronder blauw, salie, zomers geel en rood. De uitgebreide collectie is nu te bekijken in showroom 459 (Josef Seibel).

whatsapp-image-2022-09-01-at-12.10.20-pm.jpeg

Westland
De grove gespsluiting geeft de Portland modellen iets bijzonders. De zool van deze schoen is direct op het bovenwerk gevormd, wat zorgt voor flexibiliteit en perfecte demping. De strobel-stijl wordt normaal gesproken gebruikt voor hardloopschoenen en maakt de schoen bijzonder sportief. Met de normale schoenmaat G is de Portland sandaal bijzonder comfortabel. Met de Portland heb je een alledaagse pionier in je winkel.

Ontdek de collectie van Josef Seibel en Westland in showroom 459.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...