Nieuwe koers voor Gaastra Footwear

Gaastra is een iconisch merk, dat dateert uit 1897. Gaastra werd opgericht door Douwe Gaastra in Sneek. Het merk is bekend om zijn nautische sportswear, geïnspireerd door de energie en schoonheid van de zee. De schoenencollectie is altijd succesvol gebleven en na twee jaar in wat rustiger vaarwater is Gaastra Sportswear weer terug - als onderdeel van de Unlimited Footwear Group.

Eigentijds, functioneel en duurzaam.
Gaastra heeft deze reünie aangegrepen om het gerenommeerde merk eens goed onder de loep te nemen en te vertalen naar de behoeften van onze tijd. Innovatie, duurzaamheid en een nautisch karakter gaan hand in hand met kwaliteit en stijl.

De nieuwe SS22 schoenencollectie is geïnspireerd op de avontuurlijke en rebelse energie van zeilers; jong, zelfverzekerd en klaar om de wereld te laten zien wie ze zijn.

Ocean tested, land certified
Dat is de kwaliteitsclaim van Gaastra. Ze geven om onze aarde en de mensen die er wonen. Daarom zetten ze zich in om de milieulasten en impact van mode zoveel mogelijk te beperken en mooie producten te maken die lang meegaan.

4gaastra-footwear-2.jpg

'Ocean Tested' staat voor Gaastra's verbondenheid met de zee, besef van de kracht van de natuur en respect voor de elementen. 'Land Certified' geeft aan dat ze de liefde en respect voor de zee aan wal brengen.

We change for the better
Het kompas is het erfgoed van het merk: de zeilsport. De SS22 collectie is een frisse kijk op wat ze in eerdere seizoenen deden. Bij deze gemoderniseerde stijl staan mode én functionaliteit centraal. Dit komt vooral tot uiting in het materiaal- en kleurgebruik: mesh, nylon, biologisch katoen, gerecycled breisel, kleuren geïnspireerd op de natuur en nautische pop-color-accenten. Ook werken ze aan functionele ontwerpen voor de buitenzool.

Footwear for the future
Gaastra geeft om onze aarde en de mensen die er wonen. Daarom blijven ze met hart en ziel inzetten om producten te maken die lang meegaan. Innovatie, duurzaamheid en een nautisch karakter gaan hand in hand met kwaliteit en stijl. Een groot deel van de collectie is gemaakt van gerecyclede materialen, zoals biologisch katoen.

Ben jij benieuwd naar de nieuwste collectie voor SS22?
Bezoek Gaastra @ CAST showroom 004/005

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...